Drop Smidde

Spesial Rustfritt Stål Deler

Rustfritt stål smi er en av våre kjernevarer. Vi hadde lang erfaring med rustfritt stål smi produksjon. Vi bruker to slags produksjonsveier når smiddes i rustfritt stål: Åpne dør smidd og lukk dør smidd. Vi er ikke bare tilgjengelige for de vanlige rustfrie stålene, ...

Rustfritt stål smi er en av våre kjernevarer. Vi hadde lang erfaring med rustfritt stål smi produksjon. Vi bruker to slags produksjonsveier når smiddes i rustfritt stål: Åpne dør smidd og lukk dør smidd.

Vi er ikke bare tilgjengelige for de normale rustfrie stålene, som 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, men også tilgjengelig for kundenes materialer i henhold til kravene eller DIN, ANSI, EN standarder. Vi hadde den riktige partneren til å levere oss alle typer rustfritt stål.

Takket være våre avanserte teknikker og utstyr, så hadde vi full kompetanse til å smidde de vanskelige produktene, som tynnveggede smiing, komplekse smøremidler, tunge smøremidler.

Bortsett fra bearbejdningsflatene skutt vi over de andre flatene, slik at overflatene av rustfritt stål smelte fra oss er veldig fine.

Vi hadde CNC maskinering sentre, CNC dreiebenker og annet maskinering utstyr, så vi er i stand til å levere ferdig rustfritt stål smidde.


Skal du engros tilpassede rustfritt stål spesielle smi deler fra en av de ledende Drop Forgings produsenter og leverandører? Da kan du umiddelbart kontakte vår fabrikk.

Hot Tags: Rustfritt stål spesielle smi deler leverandører, produsenter, fabrikk, engros, tilpasset
Beslektede produkter

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd