Kunnskap
Hjem > Kunnskap > Innhold

Har flensene overflaten en grov effekt på selet?

Har flensoverflaten en grov effekt på forseglingen?

Er flensene overflaten jevnere jo bedre? Faktisk er dette ikke tilfelle, dette trenger å se hvor du bruker, slik at flensene vil ha en annen overflateruhet, de følgende flensproduksjonene gir deg en detaljert beskrivelse av staben.

Flenser overflateruhet på tetningseffekten med stor innvirkning, spesielt ved bruk av ikke-myk pakning, er tetningsflatenes ruhetsverdi en av hovedårsakene til lekkasje. For eksempel er å dreie flensens overflate av kniven en spiral, bruk av metallpakning, hvis grovhetsverdien er stor, kan pakningen ikke bli blokkert knivblad dannet av spiralsporet, under press vil mediet det lekket ned denne grøften.

Den myke pakningen har en meget lavere grad av glatthet på flensens overflate, fordi det er lett å deformere og kan blokkere kanten, og dermed forhindre lekkasje. På den myke pakningen er flensene for glatte, men ikke dårlige, for på dette tidspunktet blir grensesnittets lekkasje motstand mindre.

Derfor, når vi kjøper Flensene kan brukes i henhold til deres eget miljø for å bekrefte om det er nødvendig å glatte eller grove punkter, selvfølgelig, vet du ikke hvor du skal konsultere Flanges produsenter av ansatte, vil vi gi deg det beste bruk av programmet.

Rostfritt stålflenser, fordi det rustfrie stålet har god korrosjonsbestandighet, slik at det kan gjøre konstruksjonsdelene for å opprettholde integriteten til ingeniørdesignen. Flensene produserer ikke korrosjon, pitting, korrosjon eller slitasje. Kromholdige flenser gir også mekanisk styrke og høy forlengelse i en enkel fremstilling av deler, kan tilfredsstilles med behovene til arkitekter og strukturelle designere. Alle metaller reagerer med oksygen i atmosfæren for å danne en oksidfilm på overflaten. Hvis hull dannes, kan overflaten av karbonstålet sikres ved å male med et maling eller et oksidasjonsbestandig metall, men som kjent er denne beskyttelsen bare en film.

Flenser i bruken av prosessen inkluderer:

1, krom Flanger rør etter herding av den amerikanske standarden Flenser Flenser større, utsatt for sprekk. Hvis samme type rustfri rustfritt stål elektrode (G202, G207) sveising, må være mer enn 300 ℃ forvarming og 700 ℃ etter langsom kjøling behandling. Hvis sveisemidlet ikke kan være varmebehandling etter sveising, bør du bruke flensens rørelektrode (A107, A207).

2, Flenser, for å forbedre korrosjonsmotstanden og sveisbarheten og riktig økning i mengden av stabilitetselementene Ti, Nb, Mo, etc., bedre enn kromflensene bedre. Ved bruk av samme type kromflenselektrode (G302, G307), bør det være mer enn 200 ℃ forvarming og 800 ℃ etter temperering rundt behandlingen. Hvis sveisemidlet ikke kan varmebehandles, bør du bruke flensarmaturens elektrode (A107, A207).

3, for å hindre at flensene dekker oppvarming forårsaket av øyekorrosjon, bør sveisestrømmen ikke være for mye, mindre enn 20% karbonstålelektrode, buen skal ikke være for lang, kulde mellom lagene, smal perle er passende .

4, elektroden skal brukes til å tørke, titan kalsium type bør tørkes ved 150 ℃ i 1 time, lav en hydrogen type bør være 200-250 ℃ tørking 1 time (kan ikke gjentas tørking, eller lett å skrelle huden skrelle ) for å forhindre sveising av pasta og annen smuss, slik at sveisene ikke øker karboninnholdet og påvirker sveisekvaliteten.

5, flenser rør sveising, ved gjentatt oppvarming utfelling av karbider, redusere korrosjonsbestandighet og mekaniske egenskaper.

6, lavtrykksrør kan bruke trådflensene, mer enn 4 kg trykk ved hjelp av sveiseflensene, elektroden skal ha god korrosjonsmotstand og oksidasjonsmotstand. Legg en pakning mellom de to flensene og stram den med bolter. Ulike trykkflenser har forskjellig tykkelse og bruker forskjellige bolter.


Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd

S