Kunnskap
Hjem > Kunnskap > Innhold

Flensbehandling er mer utsatt for problemer

Flensbehandling er mer utsatt for problemer

Flenser smi prosessering er metalloppvarming temperaturen er for høy eller i høy temperatur oppvarming sone for å holde for lenge, ovn oksygen og andre oksiderende gasser trenge inn i gapet mellom metallkorn og jern, svovel, karbon og annen oksidasjon, dannelse av fusible oxide co-krystall, ødeleggelse av forholdet mellom kornet, slik at plastmaterialet skarpe nedgang. For å brenne et alvorlig metall, fjern grovt når lyset slår på sprekken, trekker lang tid vil vises i de brennende sprekker.

Messing er sprukket på overflaten av flensene smiing. High-power observasjon, den lyse gule kobber (eller kobber fast løsning) langs korngrensefordelingen. Når flensene er oppvarmet, som det gjenværende kobberoksidet i ovnen, blir oksydert stål redusert til fritt kobber ved høy temperatur, og de smeltede stålatomene strekker seg langs austenittkornsgrensen, og svekker forholdet mellom kornene. I tillegg, når mengden kobber i stålet er høyere [> 2% (massefraksjon)], slik som oppvarming i en oksiderende atmosfære, som danner et kobberrikt lag under jernoksidet,

Det er ingen streng temperaturgrense mellom overoppheting og overoppheting. Vanligvis til oksidasjon og smelteegenskaper for å bestemme brenningen. For karbonstål, når korngrensen smelter, er alvorlig oksidasjonsstålstål (høyhastighetsstål, Cr12-stål, etc.) over forbrenningen korngrensen på grunn av smelting av fiskbein. Når aluminiumslegeringen brente korngrensen smeltende triangel og re-smeltende ball og så videre. Smiing etter brenning, ofte ikke kan reddes, måtte skrape.

De integrerte flensene er en flensforbindelse. Tilhører også halsen med et par stålrørflenser. Materialet er karbonstål, rustfritt stål, legeringsstål og så videre. I de forskjellige innenlandske standarder, med IF å representere de samlede flensene. Brukes i høytrykksrør. Produksjonsprosess for smiing. De overordnede Flanges-produktene, som bruker 11 prosesser med presisjonsbearbeiding, overflaten jevn og glatt, kan være i samsvar med amerikansk standard ASME, den tyske standard DIN, EU-etiketten, den japanske standarden og den kinesiske standarden for tilpasset produksjon.

Med nakke støt sveising Flensene og de samlede flensene er sveiset ved å sveise, ha en lang hals, hvordan man ser ut fra utseendet på størrelsen og bruk av forskjellen mellom nakken og flensene Flensene flenser det fra utseende synspunkt, Den totale flensens rør ende enn rørsveis Flanges rørtykkelse, den totale flensediameteren i tillegg til PN1.6MPa, DN450 over resten er den samme som den nominelle diameteren. De totale flensene i nakken er høy, tykkelsen på veggtykkelsen er relativt tykk, med Flanges referansestandard kan tydelig ses.

Fra applikasjonssynspunktet er de samlede flensene forbundet med flensene, som flensene på ventilen, flensene og ventilen er en hel, ikke gjennom sveisetilkoblingen. De overordnede flensene som brukes i produksjon av utstyr, er i rørledningen design nesten ikke brukt. Og nakkesveisflensene og ventilen, pumpen og annet utstyr som skal tilkobles når det brukes, sveiset til rørledningen, hale grensesnittstørrelsen og tilhørende rør / deler av ytre diameter, veggtykkelse, kan sveises direkte til tilkoblingen.

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd

S